FOTO: Hasiči zasahovali pri veľkom požiari autoservisu v bratislavskej Petržalke

NETKY.SK • 10 Marec 2019, 10:41 • 2 min
FOTO: Hasiči zasahovali pri veľkom požiari autoservisu v bratislavskej Petržalke

BRATISLAVA - Bratislavskí hasiči v noci zasahovali pri veľkom požiari autoservisu na Kaukazskej ulici v Petržalke.

slovakia

left justify in out

Vypukol pred polnocou a rozšíril sa aj na vedľa stojacu budovu. TASR o tom informovala hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Zuzana Farkasová.

 

"Nočný požiar v Petržalke sa hasičom podarilo dostať pod kontrolu pred treťou hodinou ráno, momentálne ho stále likvidujú. Na mieste je stále niekoľko desiatok hasičov, ktorí dohášajú a zalievajú skryté ohniská," uviedla Farkasová. Škoda vzniknutá požiarom bola podľa nej odhadnutá na minimálne 600.000 eur.

 

Pri udalosti podľa jej slov zasahovalo 35 hasičov zo všetkých bratislavských hasičských staníc, zo Záchrannej brigády HaZZ v Malackách a dobrovoľní hasiči z Ružinova, Petržalky a Rusoviec.

 

Podľa predbežných informácií HaZZ sa pri požiari nezranila žiadna osoba. Pretože predbežnú škodu odhadol majiteľ objektu na viac ako 200.000 eur, na miesto bola vyslaná expertízna skupina z Požiarnotechnického a expertízneho ústavu Ministerstva vnútra SR.

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies