Starostu Mychajlivky zabila bomba pod jeho autom!

NETKY.SK • 24 August 2022, 12:06 • 2 min
Starostu Mychajlivky zabila bomba pod jeho autom!

KYJEV – Ruskom dosadeného šéfa samosprávy v obci Mychajlivka v okupovanej časti Ukrajiny, Ivana Suška, zabila bomba nastražená v aute. V stredu to oznámili tamojšie proruské úrady, na ktoré sa odvolal portál americkej televízie CNN.

slovakia

left justify in out

Suško zahynul po explózii výbušného zariadenia pod jeho autom, uviedol v príspevku na sociálnej sieti Telegram Vladimir Rogov, člen Ruskom vymenovanej samosprávy na okupovaných častiach Záporožskej oblasti. „Pri explózii utrpel Ivan Suško zranenia a v kritickom stave ho previezli do nemocnice, kde zomrel,“ uviedol Rogov.

 

 

Ide zrejme o pokračovanie série atentátov na proruských predstaviteľov v okupovaných častiach Ukrajiny. Začiatkom augusta zastrelili neznámi páchatelia zástupcu starostu mesta Nova Kachovka Vitalija Huru, keď vychádzal z domu. Nova Kachovka sa nachádza približne 80 kilometrov východne od mesta Cherson.

 

 

Možno vás zaujme: V bytovom dome sa zrútilo schodisko! Vyhlásili tu mimoriadnu situáciu



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies