VIDEO: Syn Jána Slotu založil politickú stranu

NETKY.SK • 26 Máj 2022, 14:25 • 2 min
VIDEO: Syn Jána Slotu založil politickú stranu

BRATISLAVA - Nový politický subjekt Domov - národná strana (NS) chce byť alternatívou pre nespokojných voličov a tých, ktorí odišli z mimoparlamentnej SNS.

slovakia

left justify in out

Na štvrtkovej tlačovej konferencii to vyhlásil líder Domova Pavol Slota, ktorý je synom expredsedu SNS Jána Slotu.

 

 

„Budeme pracovať na národnej identite nie spôsobom, že vzbudzovať nenávisť voči inému národu. Národné cítenie je o láske, nie o nenávisti,“ povedal Slota. „Prioritou bude u nás Slovák, Slovenka, Slovensko,“ dodal.

 

Prečítajte si tiež: Boris Kollár prezradil, kto bude na Slovensku stavať nájomné byty

 

Nový politický subjekt má za cieľ presadzovať národné myšlienky, kresťanské hodnoty a sociálnu spravodlivosť. Zber podpisov na vznik novej strany ohlásili ľudia okolo Pavla Slotu ešte pred rokom. V registri politických strán na webe ministerstva vnútra je strana zaregistrovaná. Nevznikla ako nová strana, ale premenovaním subjektu Obyčajní ľudia. V strane figuruje aj Víťazoslav Móric, ktorý bol v minulosti šéfom SNS.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies