Prekonala koronavírus a toto by sme vraj mali vedieť všetci

NETKY.SK • 19 November 2020, 9:20 • 2 min
Prekonala koronavírus a toto by sme vraj mali vedieť všetci

Nikdy by si nepomyslela, že sa koronavírus bude týkať aj jej zdravia, ale napokon ju skúsenosť s ochorením neminula.

slovakia

left justify in out

Karen Kingsbury je americká spisovateľka, ktorej hlavným cieľom je prostredníctvom literatúry prinášať čitateľovi svedectvo o Bohu. Píše kresťanské romány a pravidelne sa umiestňuje na prvom mieste v rebríčku bestsellerov.


Netají sa blízkym vzťahom s Bohom a vieru v neho považuje za čosi vzácne a nehanbí sa o tom rozprávať ani na verejnosti. V rozhovore pre potcast That Sounds Funny, ale aj v osobnom profile na facebooku, sa nebránila a priznala, že ani jej sa nevyhol vírus, ktorý v súčasnosti trápi takmer celý svet.

 

 

Z ničoho nič
Začalo sa to skutočne nečakane a až priveľmi rýchlo. Vo svojom dome plánovala virtuálnu konferenciu, ktorá, ako sama hovorí, bude príležitosťou spojiť sa. Okrem nej sa v dome, prirodzene, nachádzali viacerí pomocníci, ktorí sa podieľali na príprave bezproblémového priebehu.


Len čo celá spoločnosť odišla, Karen Kingsbury osamela so sestrou a ukázal sa prvý symptóm. „Bola som neskutočne unavená. Myslím, že ešte nikdy ma nezastihla taká únava ako vtedy," zaspomínala si Karen.

 

img

 

Dodala, že jej hlava postupne klesala, až si napokon musela ísť ľahnúť. Prekvapilo to aj jej sestru, nikdy dovtedy sa totiž nestalo, aby uprostred rozhovoru vstala a pobrala sa do postele„No myslím, že je to znamenie, aby som aj ja išla domov," reagovala jej sestra a nechala ju, aby si odpočinula.

 

Prečítajte si tiež: Škandalózne! Kazateľ sa priznal k mimomanželskému pomeru a vraj za to mohla pandémia


Stále rovnaké
Únava ju neopúšťala ani v nasledujúce dni, naopak, stupňovala sa. „Sedela som a spala. Potom som sa premiestnila do spálne, ľahla som si a spala som ďalej. V noci som prespala celých 12 hodín bez prestávky."


Druhé znamenie sa dostavilo v podobe zimnice. Jej manžel jej navrhol, aby sa dala otestovať, veď to ani nebolo ďaleko od miesta bydliska. Karen súhlasila a výsledok bol pozitívny.

 

img


Otázka
„Hneď prvá otázka, ktorú sa ma lekár spýtal, je dôležitá. Chcem, aby o tom vedeli všetci, pretože je to dar od Boha. Spýtal sa ma, či užívam vitamín D."


Našťastie, Karen mohla odpovedať kladne, pretože ho naozaj dlhodobo užívala. Spisovateľka si uvedomuje, že nie je odborník v oblasti medicíny, ale radí, aby si to záujemca naštudoval a prezrel si, čo sa zistilo.

 

Je preukázané, že ten, čo telu často dopriava dávku vitamínu D, má oveľa ľahší priebeh ochorenia a pravdepodobnosť, že bude hospitalizovaný, je tiež minimálna.


„Koronavírus dostala odo mňa aj moja sestra a mama a obidve to znášali veľmi dobre, pretože aj ony poznajú výhody spomínaného vitamínu," zdôraznila Karen, pričom uviedla, že vek jej mamy sa čoskoro vyšplhá na číslo 80, a napriek tomu jej zdravie nebolo novodobou pliagou vážnejšie poškodené.

 

img


Ako ďalší príznak spisovateľka spomenula dočasnú stratu čuchu, sama sa síce čuduje, ale chuť sa jej zachovala. „Teraz mi je už oveľa lepšie, a keď sa mi vrátil aj čuch, strašne som sa tešila. Je to milosť od Boha, že tu môžem byť."


Tomu, kto je momentálne pozitívne testovaný odporúča, aby si starostlivo vyberal aj stravu. Vraj by bolo dobré vyhýbať sa cukru a radšej konzumovať zeleninu a ovocie. Jej vďaka za ochranu, ktorú jej poskytuje Boh a za všetko, čím obdarúva zem, je neutíchajúca.

 

Mohlo by vás zaujímať: Boh ju vyliečil zo závislosti od smrteľne návykovej látky



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona