FOTO a VIDEO McDonald's prichádza so šokujúcou zmenou, experimentuje so zdravým jedlom

NETKY.SK • 13 Január 2016, 16:00 • 2 min
FOTO a VIDEO McDonald's prichádza so šokujúcou zmenou, experimentuje so zdravým jedlom

HONGKONG - Zákazník je pán a tomuto pravidlu sa podriadila už aj spoločnosť McDonald's, ktorá sa rozhodla pre výrazné zmeny vo svojej ponuke.

slovakia

left justify in out

McDonald's v Hongkongu je jednou z prvých pobočiek, ktoré otvorili šalátový bar a snažia sa zmeniť profil spoločnosti, ktorá je všeobecne vnímaná ako model nezdravého stravovania. Ľudia v dnešnej dobe stále viac inklinujú k zdravým potravinám, zaujímajú sa nie len o kalórie ale aj o zloženie a pôvod surovín. Tomuto faktu sa musel prispôsobiť aj McDonald's, ktorého tržby minulý rok klesli o vyše 11%.

 

McDonald's okrem zmeny v potravinách zlepšuje aj zákaznícke služby a dlhé rady hladných ľudí by mali byť minulosťou. Pobočka v Hongkongu zaviedla dotykové obrazovky, kde si ľudia môžu objednávať jedlo, bez toho, aby sa tlačili v rade.

 

Ľudia si v šalátovom bare môžu namiešať pokrm z množstva prísad podľa svojich želaní. Jedlo je vyložené a naberané v sklenených vitrínach, pričom v ponuke nechýba ani špargľa alebo kuskus.

 

Tí, ktorí chcú svoj klasický hamburger, sa nemusia ničoho báť, môžu si objednať z bežnej ponuky a rovnako majú aj možnosť „namiešať“ si burger z ľubovolných prísad.

 

Reštaurácia mení aj dekoráciu, pričom interiér tvorí zväčša drevo a sklo, aby vytvorilo uvoľnenejšiu atmosféru.

 

Ide o najväčšie zmeny aké spoločnosť MdDonald podstúpila. Po tom ako sa vedenia chopil generálny riaditeľ Steve Easterbrook sa uvažuje o tom, že firma prestane odoberať vajcia od sliepok chovaných v klietkach. Stopku by časom mali dostať aj kurčatá a mlieko zo zvierat ošetrených hormónmi.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies