FOTO a VIDEO Marcela Laiferová, Prof. Viliam Fischer a Mista prijatí do Elitného klubu "levov"

NETKY.SK • 23 Marec 2016, 18:08 • 2 min
FOTO a VIDEO Marcela Laiferová, Prof. Viliam Fischer a Mista prijatí do Elitného klubu "levov"

BRATISLAVA - "Neoficiálna generálka" na JOZEFOVSKÚ PÁRTY 2016 s ČESKOSLOVENSKÝM LEVOM

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Členovia ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - Oklamčák show sport teamu, po rozhodnutí prezidenta" LEVOV" Jozefa OKLAMČÁKA, mimoriadne v tomto roku, /podľa čínskeho kalendára v ROKU OPICE /zmeniť termín tradičnej JOZEFOVSKEJ PÁRTY z 18. marca na 14. apríla, sa predsa len rozhodli, že neporušia tradíciu úplne.

 

Stretli sa v deň D v EDEN PUBE, na Obchodnej v Bratislave, kde bol ich hostiteľom, futbalový brankár a biliardista "lev" IVAN MALJAR a absolvovali "neoficiálnu generálku" na aprílovú Jozefovkú párty 2016. Jednoducho si chceli uctiť svojich členov a blízkych priaznivcov s menom JOZEF. O gastronómiu a občerstvenie, sa postaral team ASID "leva" Martina JUNIORA Michaleca.

 

Okrem iných, sa na nej zúčastnili, hokejová legenda  Jozef GOLONKA, herec Štefan KOŽKA, herečka Janka VALOCKÁ, spevák Palo DRAPÁK, producent Štefan WIMMER,  moderátor TV Markíza Peter VARINSKÝ, neurológ prof. Pavol TRAUBNER,  tanečník a herec MAKO HINDY, právnik Ladislav KURUC, humorista Rasťo PIŠKO, český producent a skladateľ Stano ŠIMOR, saxofónista Pali GREKSA, biliardista Vlado NÉMETH a samozrejme šéf "levov" Jozef OKLAMČÁK.

 

O dobrú zábavu sa postarali, okrem Pala Drapáka, Pala Greksu, aj skupina BON-TON, nový spevacký objav MELISA a DJ EURO. K dobrej atmosfére prispeli aj nový členovia ELITNÉHO KLUBU ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - Oklamčák show sport teamu, československá, spevácka legenda MARCELA LAIFEROVÁ,  svetoznámy kardiochirurg prof. VILIAM FISCHER a mladá, talentovaná speváčka z Prahy MISTY. Prof. Viliam FISCHER v deň prijatia za člena "levov" oslavoval dvojnásobne. Totiž práve pred 18 rokmi, uskutočnil prvú úspešnú transplantáciu srdca na Slovensku.

 

Ako nám povedal prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA a zakladateľ súťaže krásy MISS SLOVENSKO Jozef OKLAMČÁK, "tradičnú JOZEFOVSKÚ PÁRTY, ktorá sa už dlhé roky koná 18.marca, som preložil na 14. apríla, ale jednoducho naší členovia, nechceli tak dlho čakať a tak sme sa zišli v deň D a oslavili meno Jozef. Bola to vlastne "generálka " na aprílovú  JOZEFOVSKÚ PÁRTY 2016. V rámci nej sme medzi nás prijali, nových členov Elitného klubu ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA. Veľmi ma teší, že náše zoskupenie "levov" posilnila československá, spevácka legenda MARCELA LAIFEROVÁ, svetovo uznávaný kardiochirulg prof. VILIAM FISCHER a mladá, talentovaná česko - slovenská speváčka MISTA."

 

 

Pokiaľ chcete zažiť atmosféru "neoficiálnej generálky" na JOZEFOVSKÚ PÁRTY 2016 a prijímanie nových členov ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA, pozerajte fotogalériu a video...

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies