FOTO a VIDEO Kesha získala cenu za podporu LGBT komunity

NETKY.SK • 7 Marec 2016, 09:18 • 2 min
FOTO a VIDEO Kesha získala cenu za podporu LGBT komunity

NEW YORK - Americká speváčka Kesha získala Visibility Award, ktorú jej udelili zástupcovia organizácie Human Rights Campaign za podporu LGBT komunity.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročná interpretka sa v príhovore poďakovala fanúšikom a fanúšičkám za to, že stoja pri nej počas súdneho sporu s producentom Dr. Lukeom. Toho speváčka v roku 2014 obvinila zo sexuálneho zneužitia a následného fyzického, verbálneho a emocionálneho týrania, ktoré sa podľa nej začalo krátko po tom, ako podpísala zmluvu s jeho vydavateľstvom.


Rodáčka z Los Angeles, ktorú podporili kolegyne Taylor Swift, Lady Gaga či Adele, takisto vyzvala ľudí, aby ostali takí, akí sú. "Práve si prechádzam určitými osobnými záležitosťami a chcem sa vám všetkým poďakovať za podporu. Odkazujem vám, aby ste sa nebáli rozprávať o hocijakej nespravodlivosti, ktorá sa vás týka. Nedovoľte ľuďom, aby vás strašili a zahanbovali a chceli, aby ste zmenili veci, ktoré vás robia jedinečnými. Ste krásni takí, akí ste. Mali by sme sa všetci mať radi a navzájom sa podporovať," uviedla Kesha počas podujatia v Nashville.


Kesha, celým menom Kesha Rose Sebert, odštartovala hudobnú kariéru v roku 2005. Známou sa však stala až v roku 2009, keď hosťovala v singli Right Round rappera Flo Ridu. O rok neskôr dobyla americký albumový rebríček Billboard 200 s debutovou nahrávkou Animal (2010). S piesňami We R Who We R a Tik Tok sa tiež dostala na čelo singlového rebríčka. Na MTV Europe Music Awards v roku 2010 ju hlasujúci označili za Najlepšieho nováčika. V roku 2012 vydala album Warrior, z ktorého pochádzajú single Die Young, C'Mon a Crazy Kids.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies