Po štvorročnej pauze sa na výstavisku v Nitre začal veľtrh Aqua Therm

NETKY.SK • 7 Február 2023, 15:30 • 2 min
Po štvorročnej pauze sa na výstavisku v Nitre začal veľtrh Aqua Therm

Nitra - Po štvorročnej pauze spôsobenej pandémiou sa na nitrianskom výstavisku Agrokomplex začal 22. ročník medzinárodného odborného veľtrhu Aqua Therm Nitra 2023.

slovakia

left justify in out

Celkovo 182 vystavovateľov z ôsmich krajín obsadilo štyri výstavné haly, informovala manažérka veľtrhu Jitka Bakalíková zo spoločnosti MDL Expo, ktorá je organizátorom podujatia. Veľtrh vykurovacej, ventilačnej, klimatizačnej, meracej, regulačnej, sanitárnej a ekologickej techniky potrvá do 10. februára. Na celkovej výstavnej ploche 10.958 štvorcových metrov sa predstavujú vystavovatelia z Českej republiky, Francúzska, Nemecka, Poľska, Rakúska, Talianska, Turecka a zo Slovenska. Najvýraznejšie zastúpenie majú firmy pôsobiace v oblasti vykurovania. V porovnaní s predchádzajúcim ročníkom sa o tri percentá zvýšilo zastúpenie subjektov pôsobiacich v oblasti vzduchotechniky a klimatizácie. Päťpercentný nárast zaznamenali organizátori zo strany vystavovateľov pôsobiacich v oblasti obnoviteľných zdrojov. Sprievodný program veľtrhu tvorí súbor prednášok, prezentácií, workshopov, diskusných fór a okrúhlych stolov. Samostatná sekcia veľtrhu je venovaná novostavbám a rekonštrukciám bytových domov, problematike cien energií a novým technológiám pre moderný, zdravý a udržateľný domov. Súčasťou veľtrhu je konferencia Techforum, ktorej hlavnou témou bude energetická kríza a predstavenie možností jej riešenia zo strany technických zariadení budov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Peter Vince

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona