Formula1 sa rúti na Spektrum Home! Diváci sa môžu tešiť na tri veľké ceny

NETKY.SK • 23 Máj 2023, 14:30 • 2 min
Formula1 sa rúti na Spektrum Home! Diváci sa môžu tešiť na tri veľké ceny

BRATISLAVA - Posledná veľká cena v talianskej Imole bola bohužiaľ kvôli nepriazni počasia zrušená, ale ďalšie sú pred nami. Milovníci rýchleho športu sa tak môžu tešiť hneď na tri veľké ceny, ktoré si budú môcť užiť na televíznej stanici Spektrum Home.

slovakia

left justify in out

Formula1 je už deviatu sezónu úzko spojená so spoločnosťou AMC Networks International (AMCNI), prevádzkovateľom staníc Sport1 a Sport2. Fanúšikovia kráľovskej disciplíny motošportu v Česku a na Slovensku tak môžu vďaka kompletnému pokrytiu závodných víkendov opakovane prežívať vrcholové emócie pri sledovaní súbojov na trati. 

 

img

 

Diváci Spektrum Home sa tak môžu tešiť na úchvatný zážitok nielen zo samotných pretekov, ale vďaka profesionálnemu komentáru skúsených komentátorov môžu získať veľa zaujímavých informácií o jednom z najsledovanejších športov na svete.

 

Podľa harmonogramu aktuálnej sezóny divákov čaká Veľká cena Monaka v nedeľu 28.mája, Veľká cena Španielska z Barcelony 4. júna a Veľká cena Kanady v Montreale 18. júna. Všetky tri Grand Prix patria k tomu najlepšiemu, čo sezóna 2023 ponúka. Diváci Spektrum Home sa môžu tešiť na kvalifikáciu aj samotný nedeľný závod.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies