Fognini je mimo dvorca vyrovnaný, vyhlásila Pennettová

NETKY.SK • 16 December 2014, 11:12 • 2 min
Fognini je mimo dvorca vyrovnaný, vyhlásila Pennettová

RÍM - Taliansky tenista Fabio Fognini je na kurte povestným výrobcom výstrelkov, v civilnom živote však údajne má úplne inú náturu.

slovakia

left justify in out

"Pri hre je impulzívny a napätý, v súkromí vyrovnaný a srdečný. Môže vyzerať ako nervák, mimo dvorca ním však fakt nie je. Má sklon udržiavať si odstup od ľudí, ktorých príliš nepozná," skonštatovala v programe "La Vita In Diretta" televíznej stanice RAI Fogniniho životná partnerka Flavia Pennettová, prvá talianska tenistka, ktorá bola v Top 10 renkingu vo dvojhre. 

 

Web Tennis World dodal, že niekdajšia líderka deblového svetového rebríčka mala okuliare pripomínajúce plynutie času. Tridsaťdvaročná rodáčka z Brindisi na tému blížiacich sa nových priorít vyhlásila: "Svadba? Návrh ešte neodznel. Zatiaľ berieme veci tak, ako prichádzajú, nejako sa nezaťažujeme. Sme šťastní. Mojím snom však je materstvo. Chcela by som takú rodinu, v akej som sama vyrastala." 

 

Pennettová a Fognini spoločne nastúpia na Hopmanovom pohári miešaných reprezentačných družstiev 4. - 10. januára v austrálskom Perthe. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies