V Nitre na Vianočnej RAW súťaži dominoval s 235 kg Imrich Vörös

NETKY.SK • 12 December 2023, 15:30 • 2 min
V Nitre na Vianočnej RAW súťaži dominoval s 235 kg Imrich Vörös

NITRA - Dňa 09. 12. 2023 v priestoroch nákupného centra MAX v Nitre súťažilo na Vianočnej RAW súťaži v tlaku na lavičke viac ako 100 pretekárov.

slovakia

left justify in out

Slovenská amatérska federácia silového trojboja (AWPC-Slovakia) organizovala už 16. ročník tejto populárnej súťaže.

Počas najstaršej OPEN pohárovej súťaže na Slovensku predviedol na súťažnom pódiu najlepší výkon a zároveň zatlačil na lavičke najvyššiu hmotnosť slovenský reprezentant Imrich Vörös. Jeho výkon 235 kg si zaslúži uznanie, a právom mu tlieskali aj jeho súperi. 

Medzi ženami potvrdila pozíciu favoritky Daniela Poláková z Českej republiky, ktorá získala prvenstvo výkonom 105 kg. Zo slovenských pretekárok predviedla najlepší výkon dorastenka Pavlína Rakučáková, ktorá si výkonom 102,5 kg pripísala okrem víťazstva vo svojej kategórii aj nový slovenský rekord.  

„Súťaž mala skvelú atmosféru a na súťažnom pódiu mohli vidieť diváci aj 7 úspešných pokusov o prekonanie slovenského rekordu. Na to, že toto podujatie dalo bodku za sezónou môžeme hodnotiť veľmi pozitívne nielen počet rekordov, ale tento rok sme zaznamenali aj rekordnú účasť, keď  nastúpilo na súťažné pódium 109 pretekárov“ uviedol na záver organizátor súťaže Rudolf Siska.

 

Fotogalériu z celej súťaže si môžete pozrieť na web stránke AWPC-Slovakia: https://awpc-slovakia.myportfolio.com/20231209-christmas-raw



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Rudolf Siska, Foto: AWPC Slovakia
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies