Ruskými cestami brázdi napodobenina Tesly Cybertruck

NETKY.SK • 25 December 2019, 12:50 • 2 min
Ruskými cestami brázdi napodobenina Tesly Cybertruck

Predstavenie elektrického pick-upu Tesly vyvolalo veľa diskusií a rozdielnych názorov.

slovakia

left justify in out

Podoba Cybertrucku sa totiž nemusí páčiť každému, na čo pred časom upozorňoval aj samotný Elon Musk. Krátko po premiére, ktorá nevyšla úplne podľa predstáv, sa na internete objavilo mnoho vtipných obrázkov na adresu tejto novinky.

 

Cybertruck bude podľa Tesly dostupný až od roku 2021. Nedočkavý vodič v Rusku si však zostrojil vlastnú repliku, ktorá už na prvý pohľad nepripomína mohutný elektrický pick-up, ale akúsi paródiu na nový Cybertruck, informoval Autoblog.

 

Na internete sa totiž objavilo video, ktoré na ceste v Moskve zachytáva napodobeninu tohto vozidla. Od skutočného pick-upu má však poriadne ďaleko.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Тесла в Химках😆🤪😄

Príspevok, ktorý zdieľa Максим (@sukhotin.m),

 

Nie je známe, ktoré auto malo tú česť dostať takúto úpravu. V súvislosti s Cybertruckom sa však hovorí o tom, že kvôli hranatej karosérii zrejme nebude môcť jazdiť po európskych cestách.

 

S tým si vodič, ktorý si vyrobil vlastný Cybertruck, ťažkú ​​hlavu nerobil. Jeho verzia má dokonca aj ruské poznávacie značky a funkčné svetelné pásy ako z elektrického pick-upu Tesly.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies