Foals vystúpia vo Viedni

NETKY.SK • 9 Október 2015, 11:24 • 2 min
Foals vystúpia vo Viedni

VIEDEŇ - Anglická indierocková kapela Foals sa v rámci budúcoročného európskeho turné predstaví aj vo Viedni.

slovakia

left justify in out

Vystúpenie, ktoré sa uskutoční 26. januára v Gasometri, bude zároveň otváracím koncertom turné. Neskôr sa predstavia napríklad aj v Miláne, Madride, Barcelone, Paríži, Amsterdame, Berlíne, Bruseli či Lyone. Vstupenky sa dostanú do predaja v piatok 16. októbra.

 

Skupina Foals vznikla v roku 2005 v Oxforde a jej členmi sú Yannis Philippakis (spev, gitara), Jack Bevan (bicie), Jimmy Smith (gitara), Walter Gervers (basgitara) a Edwin Congreave (klávesy). Debutovali v roku 2008 albumom Antidotes, po ktorom nasledovali štúdiovky Total Life Forever (2010), Holy Fire (2013) a What Went Down (2015). S predposlednou menovanou sa dostali v UK Charte na druhú priečku, čo je ich zatiaľ najlepšie umiestnenie v tomto rebríčku. Na konte majú tiež niekoľko EP nahrávok a single ako Cassius, Balloons, Spanish Sahara či My Number. Podarilo sa im získať dve NME Awards a jednu Q Award.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies