FNC 5 Tlačová Konferencia: Neprekonateľná výbušná atmosféra v bratislavskom Konn Foodbare

NETKY.SK • 29 September 2023, 11:15 • 2 min
FNC 5 Tlačová Konferencia: Neprekonateľná výbušná atmosféra v bratislavskom Konn Foodbare

V stredu sa v Bratislavskom Konn foodbare konala tlačová konferencia FIGHT NIGHT CHALLENGE. Priniesla veľa nečakaných momentov a predstavenie súperov pre mnohé známe tváre. Portál Netky.sk bol pri tom.

slovakia

left justify in out

Jeden z prvých ťahakov karty je zápas ťažkotonážnikov Maťa Királyho a Alexa Cvernu. Alex sa bohužiaľ nemohol zúčastniť tlačovej konferencií zo zdravotných dôvodov. Ale Maťo Király sa ajtak dostavil a my sme ho vyspovedali. V rozhovore nám okrem mnohých zaujímavých vecí povedal aj to čím si myslí že ho Alex môže ohroziť.

Na mikrofóne sme mali aj Imricha Barona Štefánika ktorý sa postaví v ringu proti novej tvári FNC Pagymu. Baron nám v rozhovore prezradil prečo zmenil svoje správanie a v čom sa zlepšil oproti svojmu prvému zápasu s Flexkingom.

Pozornosť strhol zápas Mareka Fuča a Pali Hariho. Marek Fučo nezostal nič dlžný svojej povesti a povolania standup komika a pobavil veškeré publikum. Pri staredowne sa Pali Hari pokúsil kopnúť Fuča ale šmykol sa a padol z pódia. Fučo nám to všetko zhodnotil pri majku.

Najväčšiu pozornosť strhol zápas Flexkinga a Adama Štrbu. Veľmi vyhrotený spor skončil padnutom oponou a prácou sbskárov. Adam dokázal s Flexkingom viesť úspešný trashtalk a získal si tým veľkú pozornosť zápasu. Adama sa s nami podelil a o svoje pocity v rozhovore.

Po tlačovej konferencií sa s nami podelil o svoje pocity Patrik Rytmus Vrbovský a zhodnotil priebeh tlačovky.

Tlačová konferencia FNC 5 strhla pozornosť internetu a mnohí ju hodnotia ako najlepšiu zo všetkých. FNC 5 sa bude konať 2.12 v NBC v Bratislave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Matej-BIG SHOTS MMA, Zdroj foto: FB
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies