FL: V Spartaku Trnava je na skúške Ephestion z Olympique Marseille

NETKY.SK • 10 Január 2016, 15:10 • 2 min
FL: V Spartaku Trnava je na skúške Ephestion z Olympique Marseille

TRNAVA - Z B-tímu francúzskeho futbalového klubu Olympique Marseille prišiel na skúšku do Spartaka Trnava Thomas Ephestion.

slovakia

left justify in out

"Prikývli sme na ponuku, ktorú sme dostali. Je to hráč stredovej formácie a každý dobrý hráč by sa nám hodil," povedal pre klubový web tréner Spartaka Ivan Hucko o 20-ročnom Ephestionovi, ktorý pricestoval do Trnavy vo štvrtok večer a v piatok sa pripojil k tímu. Za sebou má už tri tréningové jednotky.

 

"Už v piatok s nami absolvoval dvojitú dávku tréningu. Uvidíme, ako na tom bude. Maséri mi spomínali, že má niečo s prstom, ale nemalo by to byť nič vážne. Uvidíme, ako sa ukáže v tréningoch, prípadne v prípravných zápasoch," dodal Hucko.

 

Mladík, ktorý sa narodil vo Francúzsku, si zahral aj v mládežníckej Lige majstrov, kde debutoval proti Arsenalu Londýn. V prestížnej súťaži sa objavil v šiestich zápasoch.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies