Firmy majú necelé dva dni na podanie výkazu a priznania k DPH

NETKY.SK • 24 Júl 2014, 16:24 • 2 min
Firmy majú necelé dva dni na podanie výkazu a priznania k DPH

BRATISLAVA - Firmy majú posledné dva dni na podanie kontrolného výkazu dane z pridanej hodnoty (DPH) a daňového priznania k DPH.

slovakia

left justify in out

Zajtra, 25. júla 2014, je posledný deň na podanie oboch dokumentov a tento termín sa vzťahuje tak na mesačných, ako aj na štvrťročných platiteľov DPH.
     

"Firiem, ktoré sú platiteľmi DPH, je spolu okolo 200.000 a z tohto počtu podalo dnes do 8.00 h kontrolný výkaz 95.000 subjektov a daňových priznaní k DPH podalo asi o 8000 firiem viac," informovala TASR hovorkyňa Finančnej správy Patrícia Macíková.
     

Daňovníci môžu oba dokumenty podávať len elektronicky a to prostredníctvom portálu finančnej správy, aplikácie eDane Java v. 2014 alebo prostredníctvom aplikácie eDane Windows.
     

"Počas týchto dvoch dní sú k dispozícii pracovníci call centra dnes do 19.00 h a zajtra od 8.00 h do 24.00 h. Svoje otázky môžu mailovať, chatovať alebo telefonovať. Na portáli finančnej správy www.financnasprava.sk nájdu daňovníci aj najaktuálnejšie otázky a odpovede, ktoré sa týkajú kontrolného výkazu DPH," doplnila hovorkyňa FS.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies