Finalistka Miss Slovensko 2015 s číslom 5 Bronislava Gregušová chce vydať ženský román

NETKY.SK • 14 Marec 2015, 15:13 • 2 min
Finalistka Miss Slovensko 2015 s číslom 5 Bronislava Gregušová chce vydať ženský román

BRATISLAVA - Finalistka Miss Slovensko 2015 s číslom 5 Bronislava Gregušová by rada prostredníctvom súťaže krásy spropagovala okrem seba samej aj svoj román, na ktorom momentálne pracuje.

slovakia

left justify in out

„Je to taký ženský román, ktorého príbeh sa odohráva v Bratislave. Všetci sa ma pýtajú, či to je autobiografia – nie, nie je - je to o takej dievčine, ktorá študuje na vysokej škole,“ priblížila 23-ročná Bratislavčanka v rozhovore pre agentúru SITA. V deji knižky sa však môžu nájsť všetci misskini známi. „Každý z mojich známych sa tam môže vidieť. V jednej osobe sú napríklad piati ľudia. Príbeh je trošku dokreslený, ale je to zároveň aj skutočnosť, takže kto ma pozná a kto pozná moje okolie, bude vedieť, o čo ide,“ podotkla sympatická blondína, ktorá v súčasnosti stážuje v spravodajstve televízie JOJ. „Dúfam, že sa mi touto súťažou otvoria aj rôzne pracovné ponuky, čo sa týka masmediálnej komunikácie,“ poznamenala.


Prípravy na finálový večer si podľa vlastných slov užíva plnými dúškami. „Je to super, keď sa vám starajú o vlasy, o pleť, ale je to zároveň náročné, všetko máme tak na kope, a to je unavujúce,“ uzavrela.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies