Filipínec Pacquiao nevylúčil budúcu prezidentskú kandidatúru

NETKY.SK • 28 Júl 2013, 10:46 • 2 min
Filipínec Pacquiao nevylúčil budúcu prezidentskú kandidatúru

MACAU - Legendárny filipínsky boxer Manny Pacquiao uvažuje o kandidatúre na prezidenta svojej ázijskej krajiny.

slovakia

left justify in out

"Pacman" odpovedal "áno", keď mu agentúra AFP v exkluzívnom interview položila otázku, či presne takáto budúca ambícia prichádza do úvahy.

"Keď som začínal s boxom, chcel som sa prepracovať na vrchol hierarchie. Po vstupe do politiky mám rovnaké vnútorné nastavenie," skonštatoval 34-ročný kongresman za provinciu Sarangani a dodal: "Treba si však uvedomiť, že je to hudba vzdialenej budúcnosti a všetko zostáva v božích rukách." 

Pacquiao má bilanciu 54 víťazstiev, 2 remízy a 5 prehier, najbližšie bude bojovať vo welterovej hmotnostnej kategórii s Američanom Brandonom Riosom 23. novembra v Macau, nepôjde o "opaskový" duel. V predchádzajúcich dvoch zápasoch utrpel prehry: vlani v júni ho zdolal Američan Timothy Bradley a v decembri knokautom Mexičan Juan Manuel Márquez - zhodne v Las Vegas. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies