Dobrá voľba sa rozrastá o ďalších členov

NETKY.SK • 12 November 2019, 14:40 • 2 min
Dobrá voľba sa rozrastá o ďalších členov

BRATISLAVA - Peter Kresák, ktorý len nedávno opustil politickú stranu Most-Híd z politiky neodchádza. V parlamentných voľbách do NR SR totiž bude kandidovať za stranu Dobrá voľba. Potvrdila to aj hovorkyňa Dobrej voľby Martina Šoltésová.

slovakia

left justify in out

Dobrá voľba patrí medzi politické strany, ktoré boli na Slovensku založené len prednedávnom. Založil ju exminister zdravotníctva a vnútra SR súčasnej vlády Tomáš Drucker. Okrem Kresáka sa už k strane pridali aj iní odídenci z Mostu-Híd, menovite Martin Fedor a Katarína Csefalvayová. 

 

img

 

"Príchod Petra Kresáka do tímu Dobrej voľby považujeme nielen za profesionálny, ale aj veľký osobnostný prínos. Spoločnú reč sme našli v mnohých otázkach, krokoch aj názoroch," napísala Dobrá voľba na sociálnej sieti.

 

img

 

Fedor zase pre médiá uviedol, že Kresák s Dobrou voľbou spolupracuje napríklad pri príprave legislatívnych návrhov vzhľadom na jeho právnické skúsenosti.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona