Fico zostáva predsedom Smeru-SD: Poznáte politika, ktorý by mal viac preferenčných hlasov ako ja?

NETKY.SK • 27 Marec 2018, 18:10 • 2 min
Fico zostáva predsedom Smeru-SD: Poznáte politika, ktorý by mal viac preferenčných hlasov ako ja?

BRATISLAVA - Predseda Smeru-SD Robert Fico jasne nepovedal, či sa vzdá poslaneckého mandátu alebo zostane v parlamente ako koaličný poslanec.

slovakia

left justify in out

Po odchode z postu premiéra hovoril, že chce byť v parlamente minimálne do doby, kým nová vláda nezíska dôveru. Tá ju získala v pondelok (26.3.). Na otázky o jeho parlamentnej budúcnosti reagoval na utorkovej tlačovej konferencii po rokovaní koaličnej rady odkazmi na preferenčné krúžky, ktoré získal v niekoľkých predošlých parlamentných voľbách. Jasnú odpoveď nedal.

 

"Poznáte politika, ktorý by mal viac preferenčných hlasov ako ja? Dovoľte, aby som slobodne naložil so svojím mandátom," vyhlásil Fico. Novinárke navyše odvetil, že by mu takúto otázku nepoložila, keby sa pozrela na jeho preferenčné krúžky.

 

Zdôraznil, že zostáva predsedom Smeru-SD aj členom koaličnej rady. "A chcem ako predseda najsilnejšej vládnej strany vnášať do činnosti koaličnej rady silný sociálny rozmer a stabilitu. Toto je moja úloha," uzavrel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies