Fico by uprednostnil koalíciu pred samostatným vládnutím

NETKY.SK • 8 December 2015, 12:34 • 2 min
Fico by uprednostnil koalíciu pred samostatným vládnutím

BRATISLAVA - Predseda Smeru-SD a súčasný premiér Robert Fico dnes v rámci diskusie na pôde HN clubu uviedol, že by po marcových parlamentných voľbách uprednostnil koalíciu ako samostatné vládnutie.

slovakia

left justify in out

Uviedol, že podľa neho sú len dve alternatívy vývoja po voľbách, buď vláda Smeru s niekým alebo alternatíva veľmi širokej vládnej koalície. „Ja dávam prednosť stabilnej silnej dvojkoalícii,“ zdôraznil. Bol by rád, ak by mu volebný výsledok Smeru umožnil zostavovať vládu.


Fico dodal, že ide do volieb s veľkým rešpektom. Absolútne v pokoji šúcham nohami pod stolom a čakám ako rozhodne volič, dodal. Zdôraznil, že batoh osemročnej zodpovednosti, ktorý nesú, je dosť ťažký a teraz je o to ťažší, že posledné štyri roky nesú zodpovednosť sami. Ľudia môžu byť z toho unavení, ale aj povzbudení. "Začíname výrazne polarizovať spoločnosť, čo je však normálne. Po ôsmich rokoch vo vláde máme svojich prívržencov, ale aj jasných odporcov. Polarizácia je veľmi, veľmi jasná," dodal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies