Fenomenálny Sting sa vracia do Bratislavy! Na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu vystúpi 1. júna 2024!

NETKY.SK • 24 November 2023, 13:30 • 2 min
Fenomenálny Sting sa vracia do Bratislavy! Na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu vystúpi 1. júna 2024!

17-násobný držiteľ hudobných cien Grammy, spevák, skladateľ, multiinštrumentalista a miláčik slovenského publika Sting prichádza opäť na Slovensko. 1. júna 2024 odohrá svoj špeciálny koncert v bratislavskej Tipos Aréne - Zimnom štadióne Ondreja Nepelu. Ide o pokračovanie jeho celosvetového turné so špeciálnym programom, ktorý nadchol divákov po celom svete a ocenili ho aj hudobní kritici. Vstupenky sú od dnes v predaji!

slovakia

left justify in out

Sting sprevádzaný elektrizujúcou rockovou kapelou, predvedie v Bratislave nesmierne dynamické vystúpenie. Počas neho zaznejú najobľúbenejšie hity z jeho bohatej kariéry ako člena skupiny The Police aj ako sólového umelca. Britský denník The Times označil jeho koncertné vystúpenie za majstrovské dielo.
 
Sting je bez akýchkoľvek pochýb legendárnym interpretom so zlatým repertoárom

Sting civilným menom Gordon Matthew Thomas Sumner je rodákom z anglického Wallsendu a popularitu získal už počas svojho pôsobenia v britskej kapele The Police. Je držiteľom množstva hudobných cien, ale hlavne má na svojom konte desiatky hitov, ktoré sú v jeho koncertnom podaní pre divákov neskutočnou emóciou a nezabudnuteľným zážitkom. Koncert vás strhne nadčasovými hitmi ako Fields of Gold, Roxanne, Every Breath You Take, Message in a Bottle spolu s jeho ďalšími ikonickými skladbami. Denník The Telegraph označil Stingov koncert za výnimočný zážitok a The Guardian sa o ňom samotnom vyjadril ako o jedinečnom umelcovi s “dokonalou popovou alchýmiou”. Stingove cítenie hudby, úchvatný hlas a ikonické skladby sú pre mnohých symbolom kvalitného umenia. Príďte si ho vychutnať naživo do bratislavskej Tipos Arény 1. júna 2024.
 
Vstupenky sú v predaji od dnes v sieti Ticketportal a na www.vivien.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
NK Factory, Zdroj foto: Vivien
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies