Fed Cup: Hantuchová s Cibulkovou do Kanady necestujú, dali prednosť individuálnym turnajom

NETKY.SK • 9 Apríl 2014, 11:12 • 2 min
Fed Cup: Hantuchová s Cibulkovou do Kanady necestujú, dali prednosť individuálnym turnajom

BRATISLAVA - Kvarteto tenistiek Magdaléna Rybáriková (37. vo svetovom rebríčku WTA, Jana Čepelová (51.), Anna Karolína Schmiedlová (65.) a Michaela Hončová (262.) figuruje v slovenskej nominácii na barážové stretnutie o účasť vo svetovej skupine Pohára federácie na pôde Kanady (19.-20. apríla na tvrdom povrchu Latex-ite v Quebecu).

slovakia

left justify in out

Kapitán Matej Lipták nebude mať k dispozícii dve najlepšie slovenské hráčky Dominiku Cibulkovú a Danielu Hantuchovú. Cibulková dala prednosť štartu na turnaji WTA v Kuala Lumpur, Hantuchová príprave na nasledujúce antukové podujatia v Európe.

 

V predpokladanej nominácii Kanady sú semifinalistka Australian Open Eugenie Bouchardová (19.), Sharon Fichmanová (89.), Alexandra Wozniaková (153.) a Gabriela Dabrowska (199.). Úvodné sobotňajšie dvojhry sa začnú o 21.00 SEČ, v nedeľu od 19.00 SEČ sú na programe zostávajúce dva single a záverečná štvorhra. Hrá sa s loptičkami značky Wilson US Open Regular Duty. Hlavnou rozhodkyňou bude Austrálčanka Donna Kelsová, v úlohe empajrových arbitrov sa predstavia Američan Jake Garner a Britka Fiona Edwardsová. Slovenky vo februári prehrala v 1. kole svetovej skupiny Pohára federácie v  bratislavskom NTC s Nemeckom 1:3. Kanaďanky si v 1. kole II. svetovej skupiny poradili v Montreale so Srbskom 3:1.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies