Nadrogovaný Slovák chcel autom ujsť pred rakúskou políciou, narazil do benzínky

NETKY.SK • 12 Júl 2019, 06:52 • 2 min
Nadrogovaný Slovák chcel autom ujsť pred rakúskou políciou, narazil do benzínky

TRAUN - 28-ročný slovenský vodič mal "na rováši", preto sa v Rakúsku pokúsil ujsť polícii, no skončilo to nepríjemnou nehodou.

slovakia

left justify in out

Nezvládol totiž riadenie a narazil do stojanu čerpacej stanice v hornorakúskom meste Traun.

 

Ako sa ukázalo, dôvod na obavy pred zákonom mal skutočne opodstatnené. Nielenže bol pod vplyvom alkoholu a drog, nemal platný ani vodičský preukaz a to stále nie je všetko. Okrem toho ani vozidlo, ktoré riadil, nebolo schválené do premávky!

 

Policajná hliadka v Traune zasiahla v momente, keď podozrivého vodiča zbadala v premávke. Jeho jazda bola neobvyklá, na prvý pohľad bolo zrejmé, že musel požiť minimálne alkohol. Po tom, ako šoféra majákmi vyzvali k zastaveniu, dupol na plyn a začal unikať.

 

Policajná naháňačka pokračovala až po benzínovú pompu, kam mladý Slovák náhle zabočil, zrejme s cieľom striasť sa polície. To mu však nevyšlo, lebo nezvládol riadenie a narazil priamo do pumpy, ktorú celú vytrhol zo zeme. Navyše, neďaleko nej stál človek, ktorý sa zachránil v poslednej chvíli tým, že prudko odskočil.

 

img

 

Mladík sa ale nevzdával a v úteku pokračoval pešo. Potkol sa ale o obrubník a v tej chvíli ho už polícia spacifikovala. Aj pri zatýkaní kládol značný odpor.

 

Skúška na alkohol u slovenského vodiča preukázala viac ako jedno promile a k tomu sa priznal, že pred jazdou užil aj metamfetamín. Navyše, po prehliadke vozidla sa u neho našiel aj neznámy biely prášok, ktorý polícia podrobí rozboru, aby sa určilo, či ide o drogy.

 

img

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies