FC Arsenal ohlásil návrat zranených Ramseyho a Girouda, nastúpia už v sobotu

NETKY.SK • 28 Október 2016, 14:43 • 2 min
FC Arsenal ohlásil návrat zranených Ramseyho a Girouda, nastúpia už v sobotu

LONDÝN - Tréner londýnskeho futbalového klubu FC Arsenal Arséne Wenger sa bude musieť približne dva mesiace zaobísť bez služieb letnej akvizície "kanonierov", španielskeho útočníka Lucasa Péreza.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný zakončovateľ si poranil členok v utorkovom domácom osemfinálovom zápase Ligového pohára (EFL Cup) proti Readingu (2:0). "Samozrejme, Lucas je z toho zničený; ide o zranenie 'z ničoho' a hlúpe, od protihráča tam bol úmysel. Čo je dôležité, Lucas bude chýbať približne šesť až osem týždňov," uviedol Wenger pred sobotňajším ligovým súbojom na pôde AFC Sunderland, citoval ho web Arsenalu. Pre fanúšikov mal však aj dobré správy: "Opäť je k dispozícii Olivier Giroud a aj Aaron Ramsey. Trochu neisté je to s trojicou Theo Walcott, Santi Cazorla, Nacho Monreal; dnes podstúpia testy."

Ak Arsenal v sobotu popoludní (13.30 h SELČ) na pôde Sunderlandu zaboduje, minimálne na pár hodín bude novým lídrom Premier League. Momentálne je s 20 bodmi druhý o skóre za vedúcim Manchestrom City, rovnaký počet bodov má aj tretí FC Liverpool.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies