Fanúšikovia postoja si prídu na svoje: Na RFA 13 sa predstaví európska elita stand-upu!

NETKY.SK • 22 November 2023, 18:00 • 2 min
Fanúšikovia postoja si prídu na svoje: Na RFA 13 sa predstaví európska elita stand-upu!

BRATISLAVA - Na rozdiel od turnaja RFA x IAF Special Title Night, na ktorom sa uskutočnil len jeden zápas pod pravidlami Real Fight, diváci tentokrát uvidia až štyri čisto postojárske duely. Celý galavečer RFA 13 pritom vyvrcholí titulovou bitkou elitného maďarského strikera Dominika Bereczkého s bývalým Glory zápasníkom Teom Mikeličom. Podujatie sa uskutoční už túto sobotu v Budapešti. Vstupenky si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal.

slovakia

left justify in out

Bodových rozhodcov nepotrebovali

Obaja účastníci titulového zápasu vo váhe do 75 kilogramov už majú za sebou zápasy v RFA. Bereczki bol pri jeho debute považovaný za obrovského outsidera, napriek tomu v zápase s Jakubom Kadášom vyslovene dominoval. Knokautom v 1. kole sa výrazne priblížil k titulovej šanci, ktorú si definitívne vybojoval ďalším expresným knokautom Poliaka Dziudu.
 


Teo Mikelič dostal takisto do svojej premiéry pod organizáciou RFA Slováka Jakuba Kadáša. Aj keď s reprezentantom bratislavskej Octagon Fighting Academy strávil v klietke podstatne dlhšiu dobu než jeho maďarský súper, bol z toho rovnako výstavný knokaut, ktorý navyše prišiel po pekelnom kope na hlavu.

Erik Tóth sa potrebuje oklepať

Jedna z najväčších slovenských nádejí postojových disciplín je v súčasnosti Erik Tóth. Posledný zápas mu však vôbec nevyšiel podľa jeho predstáv a na ostrieľaného Vlada Idrányiho nevyzrel. Rodák z Prievidze mu na domácej pôde na RFA 9 uštedril tvrdý knokaut a mladému krajanovi zároveň premiérovú kariérnu porážku medzi profesionálmi. Teraz bude jeho súperom domáci Balázs Kiss, ktorý sa paralelne s postojom venuje aj MMA, kde má zatiaľ bezchybné skóre 3-0.


 
RFA 13 ponúkne ešte dva zápasy pod pravidlami Real Fight a oba ponúknu atraktívne postojárske bitky v malých rukaviciach. V súbojoch Česka proti Maďarsku vyzve Bernard Plavec Tamása Pirika a Dominik Prchal sa pokúsi zdolať Zalan Forga pred jeho vlastným publikom. Budú napokon úspešní domáci bojovníci? Odpoveď spoznáme túto sobotu 25. novembra. Celý turnaj RFA 13 môžete sledovať aj prostredníctvom platformy PPV a lítsky naň sú dostupné v sieti Ticketportal.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: RFA, Foto: RFA / Matúš Zeťák
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies