Fanúšik Aston Villy si počas zápasu nasadil na hlavu umelý penis

NETKY.SK • 10 Marec 2015, 17:00 • 2 min
Fanúšik Aston Villy si počas zápasu nasadil na hlavu umelý penis

BIRMINGHAM – Uplynulú sobotu boli v Anglicku na programe zápasy 6.kola FA Cupu, v ktorom na seba narazili mestskí rivali z Birminghamu, Aston Villa a West Bromwich.

slovakia

left justify in out

Futbaloví fanúšikovia si zvyčajne na zápas určite zoberú lístok, väčšinou aj svoju obľúbenú futbalovú bundu a nejaké peniaze na polčasové občerstvenie. To čo si však so sebou zobral jeden fanúšik domácej Aston Villy vyrazilo dych aj ostrieľaným komentátorom televízií.

Počas zápasu vo Villa Parku fanúšik vytiahol umelý penis a rozhodol sa, že si ho nasadí na hlavu. Odviedol skvelú prácu, keďže sexuálna hračka držala na hlave ako prikovaná.

Na futbalových štadiónoch sme už v podaní fanúšikov videli a zažili všeličo, ale nič z toho sa nevyrovná tomuto. Zostáva len dúfať, že ho na obrazovke nevidela jeho mama. Tá by asi na svojho podareného synčeka hrdá nebola...

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies