V noci horelo v Ružomberku až šesť rodinných domov

NETKY.SK • 17 Máj 2021, 11:19 • 2 min
V noci horelo v Ružomberku až šesť rodinných domov

RUŽOMBEROK - Hasiči z Ružomberka, Liptovského Mikuláša a Žiliny zasahovali pri nočnom požiari v obci Liptovské Revúce. Pri požiari dreveného humna sa oheň rozšíril na šesť rodinných domov.

slovakia

left justify in out

Zasahujúcim hasičom sa požiar podarilo po takmer štyroch hodinách zlikvidovať, skryté ohniská v zasiahnutých objektoch vyhľadávali pomocou termokamery a na jednom z objektov rozobrali strešnú konštrukciu. „Požiarom bolo zasiahnutých celkom šesť rodinných domov, tri hospodárske budovy, altánok, dve osobné motorové vozidlá a tri motorky. Škoda bola predbežne vyčíslená na viac ako 200-tisíc eur," uviedli k prípadu hasiči.

Na mieste sa nachádza expertízna skupina na zisťovanie príčin vzniku požiaru, pri udalosti sa nikto nezranil. Profesionálnym hasičom pri likvidácii požiaru pomáhali aj dobrovoľní hasiči z obcí Liptovská Osada, Liptovské Revúce a Liptovská Lužná.

 

Prečítajte si tiež: Matovičov návrh na mesačný príspevok na dieťa vo výške 200 eur podporí ďalšia strana



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies