Evans sa predstaví v rodnej Austrálii na Tour Down Under

NETKY.SK • 26 Október 2013, 12:09 • 2 min
Evans sa predstaví v rodnej Austrálii na Tour Down Under

SYDNEY - Austrálsky cyklista Cadel Evans sa predstaví na pretekoch Tour Down Under v rodnej krajine prvýkrát po štyroch rokoch.

slovakia

left justify in out

Informovali o tom organizátori podujatia, ktoré sa uskutoční tradične v januári a bude vstupom do nasledujúcej sezóny. Víťaz Tour de France 2011 Evans naposledy štartoval na Tour Down Under v roku 2010. "V budúcej sezóne je mojou prioritou Giro d'Italia, preto sa pre mňa všetko začne skôr - príprava, prvé vážne preteky. Aj pre tím je dôležité, aby vstúpil do ročníka čo najlepšie. V porovnaní s minulými rokmi bude trať v Austrálii trochu náročnejšia, čo by nám mohlo vyhovovať. Chceme dosiahnuť celkové víťazstvo," povedal jazdec tímu BMC Racing, ktorý sa už osemkrát zúčastnil na Tour Down Under. "Už sa neviem dočkať ďalšieho štartu pred domácimi divákmi," doplnil Cadel Evans.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies