Európa bojuje na plážach s burkinami: Číňania majú nový hit!

NETKY.SK • 3 September 2016, 09:04 • 2 min
Európa bojuje na plážach s burkinami: Číňania majú nový hit!

QINGDAO - V posledných dňoch rezonuje vo svete problém s burkinami. Na viacerých francúzskych plážach bol vydaný zákaz burkín. Najvyšší francúzsky správny súd ho však 26. augusta zrušil s tým, že ide o opatrenie diskriminačného charakteru.

slovakia

left justify in out

Číňania majú svoj vlastný plavkový hit, ktorý zakrýva celé telo vrátane tváre. Dizajnérka Zhang Shifan pripravila pre Číňanov novú kolekciu plaviek na tvár, takzvané facekini. Je známe, že Číňania majú citlivú pokožku, preto sa nová kolekcia plaviek rýchlo uchytila. Doteraz sa kúpajúci chránili pred slnkom látkovými vreckami s vystrihnutými očami, ale vďaka tomuto hitu sa môžu slniť bez akýchkoľvek problémov. Plavky sú vyrábané s rôznymi farebnými motívmi, ktoré pôsobia naozaj štýlovo.

 

 

„Snažím sa urobiť z facekín ikonu nielen doma, ale aj v zahraničí,“ povedala o svojich skromných plánoch dizajnérka Zhang.

 

Ženy v Číne si potrpia na alabastrovú pokožku, ktorá je známkou bohatstva a luxusu. Neradi sa opaľujú, preto svoju pokožku chránia za každú cenu. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies