Mestské a prímestské autobusy sú cez Vianoce v režime prázdnin a sviatkov

NETKY.SK • 17 December 2022, 09:38 • 2 min
Mestské a prímestské autobusy sú cez Vianoce v režime prázdnin a sviatkov

BRATISLAVA - Od 23. decembra do 8. januára 2023 budú autobusové spoje mestskej a prímestskej autobusovej dopravy premávať v prázdninovom režime a počas voľných dní v sviatočnom režime.

slovakia

left justify in out

Dopravu v tomto režime podľa platných cestovných poriadkov zabezpečia pre cestujúcich spoločnosti Arriva na Slovensku v sedemnástich mestách a piatich krajoch SR. "Hoci počas vianočných sviatkov a školských prázdnin cestuje menej ľudí, verejná doprava musí aj v tomto období slúžiť cestujúcim a umožniť, aby sa dostali všade tam, kam potrebujú – do práce, na návštevu k rodine a blízkym, k lekárovi či do obchodu. Spojov však bude menej, preto odporúčame našim cestujúcim, aby pri plánovaní svojich ciest venovali pozornosť značkám v cestovných poriadkoch," podotkol hovorca spoločností Arriva na Slovensku Peter Stach. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona