Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný sa zasnúbili

NETKY.SK • 23 August 2013, 09:09 • 2 min
Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný sa zasnúbili

BRATISLAVA - Herec a moderátor Štefan Skrúcaný a moderátorka Erika Judínyová sa zasnúbili. Zdroj z okolia páru pre portál Topky.sk povedal, že Skrúcaný cez víkend požiadal priateľku o ruku v prítomnosti rodičov.

slovakia

left justify in out

''Áno, je to pravda. Detaily by sme však nechceli zverejňovať,'' prezradila čerstvá snúbenica. Správu už potvrdil aj Skrúcaný. ''Rozhodli sme sa posunúť náš vzťah ďalej. V tejto chvíli je to všetko, čo sme k tomu chceli povedať,'' vyjadril sa.

Informácia o tom, že dvojica spolu začala randiť, sa na verejnosť dostala vlani v máji. "S Erikou sa poznáme už dlho, ale napriek tomu, že sa mi páčila a rozumeli sme si, bol náš vzťah vždy obojstranne len kamarátsky. Sme dvaja slobodní ľudia a priznávam, že v poslednom čase sa stretávame častejšie," uviedol vtedy moderátor pre portál Topky.sk. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies