Emir Kusturica vystúpi so svojou hudobnou skupinou na Kryme

NETKY.SK • 15 Jún 2017, 10:08 • 2 min
Emir Kusturica vystúpi so svojou hudobnou skupinou na Kryme

SIMFEROPOL - Renomovaný srbský filmový režisér a hudobník Emir Kusturica vystúpi 23. júla so svojou folkrockovou skupinou The No Smoking Orchestra na jedinom koncerte na Kryme.

slovakia

left justify in out

"Podujatie sa bude konať v prímorskom meste Jalta. Nový program skupiny nesie rovnaký názov ako režisérov film Na mliečnej ceste, v ktorom účinkuje Emir a Monica Bellucci," uviedli organizátori podujatia.

 

Skupina zahrá obľúbené skladby z Kusturicových filmov ako Čierna mačka, biely kocúr (1998), Život je zázrak (2004), Dom obesenca (1988), Arizonský sen (1992) či Testament (2007). Kusturica hrá v skupine na gitaru a spieva.

 

Kusturica (62) za svoje filmy získal Zlatú palmu z Festivalu v Cannes, Strieborného medveďa z Berlínskeho medzinárodného filmového festivalu či Strieborného leva z Benátskeho filmového festivalu.

Snímka Na mliečnej ceste získala v máji ocenenie ako najlepší hraný film na 26. ročníku Medzinárodného festivalu slovanských filmov Zlatý rytier v čiernomorskom meste Sevastopol.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies