57 ročný vodič neprežil zrážku so srnou

NETKY.SK • 3 Júl 2023, 16:00 • 2 min
57 ročný vodič neprežil zrážku so srnou

GALANTA - Polícia zasahuje na mieste tragickej dopravnej nehody, ktorá sa stala pred obedom v okrese Galanta. Jeden vodič nehodu na mieste neprežil, druhý bojuje o život v nemocnici.

slovakia

left justify in out

Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave na sociálnej sieti. Policajti sú stále na mieste a zisťujú priebeh tragickej dopravnej nehody.

 

"Okrem vyšetrovateľa bol k udalosti vyslaný aj znalec z odboru cestná doprava. Podľa prvotných informácií mal 52-ročný vodič ísť smerom od Galanty na Čierny Brod. Na rovnom úseku cesty mu mala do pravej strany auta naraziť mladá srna," uviedla polícia. Po náraze mal vodič riadenie strhnúť do protismeru. "Tam prišlo k čelnej zrážke s autom. Vzhľadom na silný náraz, 57-ročný vodič vážnym zraneniam na mieste nehody podľahol," informovala polícia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
TASR/KB Netky, Foto: FB Polícia SR - Trnavský kraj
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies