Horor s robotickou bábkou M3GAN bude k dispozícii exkluzívne na SkyShowtime od 14. augusta.

NETKY.SK • 3 August 2023, 12:17 • 2 min
Horor s robotickou bábkou M3GAN bude k dispozícii exkluzívne na SkyShowtime od 14. augusta.

BRATISLAVA - Je viac než hračka. Je súčasťou rodiny. Najproduktívnejší tvorcovia hororov – James Wan, tvorca franšíz Saw, Insidious a The Conjuring, a Blumhouse, producent filmov Halloween, The Black Phone a The Invisible Man – prichádzajú s čerstvou novinkou hororového žánru.

slovakia

left justify in out

M3GAN je zázrak umelej inteligencie, bábika ako živá, naprogramovaná tak, aby bola najlepším spoločníkom dieťaťa a najväčším spojencom rodiča. M3GAN navrhla Gemma (Allison Williams z filmu Get Out), geniálna vývojárka robotických hračiek. Bábika dokáže počúvať, pozorovať a učiť sa. Stáva sa priateľkou, učiteľkou, kamarátkou na hranie a ochrankyňou dieťaťa, s ktorým je spätá.

 

Keď sa Gemma nečakane stáva opatrovníčkou svojej osirelej osemročnej netere Cady (Violet McGraw, The Haunting of Hill House), zisťuje, že si nie je istá sama sebou a nie je pripravená na úlohu rodiča. Pod obrovským tlakom v práci sa Gemma rozhodne spárovať svoj prototyp M3GAN s Cady v snahe vyriešiť oba problémy – rozhodnutie, ktoré bude mať nepredstaviteľné následky. 

 

Kým medzi M3GAN a Cady vzniká nezlomné puto, Gemmu čoraz viac desí, že práve stvorenie, ktoré sama vytvorila, aby pomohla Cady uzdraviť sa, sa učí exponenciálnou rýchlosťou... a že M3GAN možno vidí „hrozby“ pre Cady tam, kde neexistujú.


Film M3GAN bol natočený v produkcii Jasona Bluma p.g.a. a Jamesa Wana p.g.a. Režíroval ho oceňovaný filmový tvorca Gerard Johnstone (Housebound) podľa scenára Akely Cooper (Malignant, The Nun 2) na základe príbehu Akely Cooper a Jamesa Wana. Výkonnými producentmi filmu sú Allison Williams, Mark Katchur, Ryan Turek, Michael Clear, Judson Scott, Adam Hendricks a Greg Gilreath. 

V hlavných rolách M3GAN ďalej hrajú Ronny Chieng (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Brian Jordan Alvarez (Will & Grace), Jen Van Epps (Cowboy Bebop), Stephane Garneau-Monten (Straight Forward) a Lori Dungey (The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, rozšírená verzia).

Medzi tvorcov, ktorí vytvorili M3GAN, patria kameraman Simon Raby (Mortal Engines), produkčný dizajnér Kim Sinclair (držiteľ Oscara® za najlepšiu výpravu k filmu Avatar), strihač Jeff Mcevoy (Nerve), kostýmový výtvarník Daniel Cruden (asistent kostýmového výtvarníka filmu Avatar: The Way of Water) a skladateľ Anthony Willis (Promising Young Woman).

 


SkyShowtime je k dispozícii priamo v aplikácii SkyShowtime na zariadeniach s operačným systémom Apple iOS, tvOS, na zariadeniach s operačným systémom Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung a prostredníctvom webovej stránky: www.skyshowtime.com. Cena mesačného predplatného SkyShowtime je 5,99 EUR (bez reklám). Služba ponúka sedemdňovú skúšobnú dobu – s možnosťou zrušenia kedykoľvek.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Rubikon PR / Fimushkina Foto: SkyShowtime / Rubikon PR
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies