Ellen Page si zahrá v trileri The Third Wave

NETKY.SK • 19 Máj 2016, 08:14 • 2 min
Ellen Page si zahrá v trileri The Third Wave

OTTAWA - Kanadská herečka Ellen Page sa predstaví v trileri The Third Wave. Príbeh novinky sa bude odohrávať po tom, ako nájdu liek na vírus, ktorý ľudí premenil na tvory pripomínajúce zombie. Mnohým jedincom, ktorých vírus napadol, sa však spoločnosť i naďalej vyhýba, čo vedie k sociálnym nerovnostiam a ozbrojeným vládnym zásahom.

slovakia

left justify in out

V snímke sa predstaví aj Sam Keeley. O réžiu sa postará David Freyne, ktorý napísal tiež scenár.

 

Dvadsaťdeväťročná Page spolupracuje aj na produkcii filmu, s čím jej pomáhajú Rachael O’Kane, Rory Dungan, Mark Huffam, Aidan Elliott, Mathieu Robinet a David Grumbach. S nakrúcaním plánujú začať tento rok v Írsku.
Ellen Philpotts-Page začala hereckú kariéru v rôznych kanadských televíznych seriáloch. Slávu jej však prinieslo účinkovanie vo filme Juno: Nezrelá na dieťa (2007), za ktorý ju nominovali na Oscara, Zlatý glóbus a cenu BAFTA. Objavila sa aj vo filmoch X-Men: Posledný vzdor (2006), Klub mŕtvych (2008), Rollerky (2009), Počiatok (2010), Do Ríma s láskou (2012) alebo X-Men: Budúca minulosť (2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies