Trestné oznámenie zo strany Hlas-SD na premiéra a členov vlády je "zneužívanie polície na politiku", tvrdí Remišová

NETKY.SK • 6 Január 2021, 14:01 • 2 min
Trestné oznámenie zo strany Hlas-SD na premiéra a členov vlády je "zneužívanie polície na politiku", tvrdí Remišová

BRATISLAVA - Trestné oznámenie, ktoré ohlásil predseda strany Hlas - sociálna demokracia (Hlas-SD) Peter Pellegrini, je zneužívanie polície na politiku, „to však starý aj nový Smer robili odjakživa".

slovakia

left justify in out

Uviedla to ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie a predsedníčka strany Za ľudí Veronika Remišová. Jej stanovisko zaslalo tlačové oddelenie strany.

 

Predseda strany Hlas-SD Peter Pellegrini v utorok (5. januára) na tlačovej konferencii oznamil, že Hlas-SD podá trestné oznámenie na premiéra Igora Matoviča (OĽaNO) a členov vlády.

 

Dôvodom je napríklad podozrenie zo zneužívania právomoci verejného činiteľa či šírenia nebezpečnej nákazlivej ľudskej choroby.

Situácia s pandémiou podľa Remišovej nie je dobrá, viac musí robiť aj štát, no opatrenia musia dodržiavať i občania.

 

img

 

„A tu Peter Pellegrini a Robert Fico (predseda strany Smer-SD, pozn. SITA) významne prispeli k spochybňovaniu potreby opatrení, spochybňovali ich dodržiavanie a osobne Peter Pellegrini v najsledovanejšej relácii spochybňoval aj očkovanie, čo je mimoriadne nezodpovedný prístup," podotkla vicepremiérka.

 

„Nepoznám v Európe krajinu, kde by dvaja bývalí premiéri takýmto spôsobom podkopávali nohy svojej vlastnej krajine," dodala.

 

Súvisiaci článok: REPORTÁŽ HLAS-SD podáva trestné oznámenia na premiéra a členov vlády



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies