REPORTÁŽ: Ego a Šorty sa v ich novej spoločnej skladbe vracajú späť do detstva

NETKY.SK • 18 Apríl 2019, 16:0 • 2 min
REPORTÁŽ: Ego a Šorty sa v ich novej spoločnej skladbe vracajú späť do detstva

Slovenská legenda Ego spolu s mladým talentovaným spevákom Šortym vydávajú svoj prvý spoločný song, ktorý nebude ukrátený ani o klip. Čo nám prezradil Šorty o svojom novom albume a koho si cení Ego sa dozvieš v exkluzívnom rozhovore.

slovakia

left justify in out

V bratislavskej Eurovei prebehlo minulý týždeň natáčanie videoklipu k piesni rapera Ega a nováčika na scéne Šortyho. Počas natáčania sa nám podarilo vyspovedať oboch umelcov a zistiť najnovšie novinky z ich života, ako aj príbeh o tvorbe ich spoločnej skladby. Šorty, ktorého môžete poznať ako moderátora rádia Európy 2, nám prezradil, že hudbe sa venuje už od detstva. Nikdy však ani nedúfal, že bude mať príležitosť tvoriť so slovenskou legendou ako je Ego.

 

img

 

Okrem očakávaného videoklipu sme sa Ega opýtali na pripravovaný projekt skupiny Kontrafakt. Väčšina informácii ohľadom albumu zostáva v utajení, avšak člen skupiny nám prezradil, že polovica skladieb je už hotová a čoskoro začnú skladby nahrávať.

 

img

 

Celé natáčanie prebehlo bez najmenších problémov, chlapci si užili „preteky“ a vďaka piesni Tamagoči zaspomínali na časy z detskej izby. Viac o pripravovanom projekte Ega a Šortyho, ako aj informácie o ich plánoch sa dozvieš vo videu.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona