Dvojica podvodníkov si objednáva ubytovanie na účet vicežupana a poslanca NR SR

NETKY.SK • 13 Február 2018, 19:08 • 2 min
Dvojica podvodníkov si objednáva ubytovanie na účet vicežupana a poslanca NR SR

BRATISLAVA – Dvojica páchateľov, Branislav K. a Katarína B., zneužila meno a objednala si ubytovanie minimálne v dvoch hoteloch na podpredsedu Nitrianskeho samosprávneho kraja Mariána Kéryho, ktorý je zároveň poslancom NR SR. Ako dnes Kéry povedal pre agentúru SITA, dvojica páchateľov sa najskôr ubytovala v hoteli Európa Poprad a neskôr v hoteli Panoráma na Štrbskom plese.

slovakia

left justify in out

„Z e-mailovej adresy 1mariankery1@gmail.sk poslali e-mail, v ktorom je podpísaný Marián Kéry ako podpredseda Nitrianskeho samosprávneho kraja. V e-maile Kéry objednáva ubytovanie v hoteloch s tým, že faktúru uhradí objednávateľ,“ povedal Kéry s tým, že v hoteli Panoráma spôsobili škodu za 730 eur, v čom je zarátané ubytovanie a strava. V hoteli Európa je škoda viac ako 900 eur.

Kéry už podal trestné oznámenie pre podozrenie zo spáchania trestného činu podvodu a poškodzovania dobrého mena. „Takúto e-mailovú adresu nepoužívam a žiadny e-mail týkajúci sa rezervácie hotela som ani neposielal. Prosím hoteliérov, aby si dávali pozor,“ uviedol Kéry.

Dvojica páchateľov v oboch hoteloch predložila občianske preukazy, podľa ktorých má trvalý pobyt v Zlatých Moravciach. V sobotu kontaktoval Kéryho hotel Panorama. A v pondelok prišla na adresu Nitrianskeho samosprávneho kraja faktúra.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies