Predpoveď ceny Dogecoin

NETKY.SK • 13 Február 2023, 13:27 • 2 min
Predpoveď ceny Dogecoin

Dogecoin, populárna kryptomena, zaznamenala v posledných dňoch silný nárast ceny po tom, čo zakladateľ SpaceX a Tesla, Elon Musk, oznámil na sociálnej sieti Twitter, že rozprával s vlastníkom Fox News Rupertom Murdochom o Dogecoine počas Super Bowlu

slovakia

left justify in out

Tento tweet viedol k návalu záujmu o Dogecoin a cena kryptomeny vzrástla o viac ako 20 percent. Avšak, aj keď Elon Musk pravidelne tweetuje o Dogecoine a podporuje ho, mnohí odborníci varujú, že jeho podpora neznamená dlhodobú stability a úspech kryptomeny.

 

Je dôležité poznamenať, že Dogecoin bol pôvodne založený ako vtip a jeho cena sa v minulosti často menila. Napriek tomu, mnohí veria, že Dogecoin môže mať budúcnosť ako platidlo, hoci sú stále obavy ohľadom jeho stability a regulácie.

 

V každom prípade, nárast ceny Dogecoinu po tomto tweetu od Elona Muska opäť ukazuje silný vplyv celebrity na trh s kryptomenami. Avšak, ako vždy, odporúčame, aby ste urobiť dôkladný výskum a zvážili všetky riziká pred investovaním do kryptomien.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies