Ďuriš je údajne na odchode z Plzne do Antalyasporu

NETKY.SK • 8 Január 2017, 10:42 • 2 min
Ďuriš je údajne na odchode z Plzne do Antalyasporu

PLZEŇ - Slovenský futbalový reprezentant Michal Ďuriš je na odchode z českého klubu Viktoria Plzeň.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií českého denníka Sport je na spadnutie jeho prestup do tureckého Antalyasporu, kde pôsobí napríklad aj slávny kamerunský útočník Samuel Eto'o.

 

"Možno to bol môj posledný zápas vo Viktorii," vyhlásil Ďuriš ešte po dueli Európskej ligy s Austriou Viedeň. Slovenský útočník nebol spokojný s malou porciou zápasov, ktorú na jeseň v Plzni odohral a jeho agent Pavel Zíka zo společnosti Global Sports záujem z Turecka potvrdil: "Môžem potvrdiť, že registrujeme konkrétnu ponuku jedného tureckého klubu. Je ale nutné, aby všetko prebehlo k úplnej spokojnosti Plzne i samotného hráča. To je pre mňa sväté."

 

Ďuriš prišiel do Viktorie v lete 2010, pôsobil aj na hosťovaní v Mladej Boleslavi. V uplynulej sezóne sa stal najlepším strelcom českého šampióna. Rokovania o jeho odchode sú podľa Sportu v pokročilej fáze. Okrem Turecka je o neho záujem aj v ruskej lige.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies