Ďuriš by pred sezónou nepovedal, že bude najlepším strelcom

NETKY.SK • 22 December 2015, 16:28 • 2 min
Ďuriš by pred sezónou nepovedal, že bude najlepším strelcom

PLZEŇ - Slovenský futbalový reprezentant Michal Ďuriš z Viktorie Plzeň je s jedenástimi gólmi spoločne so zakončovateľom pražskej Sparty Davidom Lafatom aktuálne na čele poradia kanonierov najvyššej českej súťaže.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný rodák z Uherského Hradišťa svoje úspešné jesenné strelecké ťaženie pripisuje presunu na hrot útoku.


"Po letnom návrate z hosťovania v Mladej Boleslavi za mnou prišiel plzenský manažér Adolf Šádek a povedal: ´Chceme ťa naspäť a na hrot. Možno ani neverili, že to vyjde, ale ja áno. Pred sezónou by som však nepovedal, že s Lafatom povediem tabuľku strelcov," priznal pre iDnes.cz niekdajší útočník banskobystrickej Dukly, ktorý má v pláne raz sa vrátiť domov do Banskej Bystrice.


Michal Ďuriš v rozhovore pre server iDnes.cz odhalil, že už dostal niekoľko prestupových ponúk: "Premýšľam, že by som to skúsil. V 27 rokoch mám najvyšší čas. Záujem rakúskeho Rapidu Viedeň nebol konkrétny. Počkám do leta. Veľmi rád by som s Plzňou získal tretí majstrovský primát. Snáď sa dostanem na majstrovstvá Európy. Stále musím dokazovať, že si zaslúžim dres Slovenska. Nebyť miesta na špici útoku v klube, asi by som nedal tri reprezentačné zásahy. Tréner Ján Kozák ma tiež vyskúšal na hrote a išlo to."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies