Draxler vyzval absolventov EUBA, aby boli odvážni a kreatívni

NETKY.SK • 2 Júl 2015, 12:52 • 2 min
Draxler vyzval absolventov EUBA, aby boli odvážni a kreatívni

BRATISLAVA - Život pred vami je zaujímavý a je plný výziev a v tejto chvíli to naozaj nie je klišé.

slovakia

left justify in out

S týmto svetom sa treba popasovať s kreativitou a odvahou. Vo svojom príhovore absolventom Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave (EUBA) to dnes uviedol minister školstva Juraj Draxler.
     

Výzvy podľa Draxlera stoja aj pred inštitúciami ako ministerstvo školstva. Napríklad v tom ako pomáhať napĺňať obsahovo výkonnostné štandardy univerzít, aby pripravovali absolventov pre pracovný trh. "Ale zároveň, aby boli tieto tradičné inštitúcie pripravené ďalej pôsobiť civilizačne a rozvíjať hodnoty, na ktorých západná spoločnosť stojí," dodal šéf rezortu školstva.
     

Minister vo svojom príhovore počas promócie absolventov univerzity zdôraznil tiež, že svet sa dramaticky mení. Najviac to podľa jeho slov vidieť v politickej a ekonomickej oblasti, pričom spomenul krachujúce Grécko, či nepokoje na Ukrajine. "Pre vás absolventov je to výzva s týmto novým svetom sa popasovať s kreativitou a predovšetkým s radosťou a odvahou," uzavrel Draxler.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies