REPORTÁŽ: Čo ponúkol One Day Jazz festival?

NETKY.SK • 22 November 2019, 11:30 • 2 min
REPORTÁŽ: Čo ponúkol One Day Jazz festival?

One Day Jazz festival spája slovenskú a svetovú špičku už niekoľko rokov. Festival odštartoval v Bratislave, kde prebehla veľkolepá jazzová šou a v priebehu desiatich dní si priaznivci kvalitnej hudby v piatich mestách po celom Slovensku užijú hodnotné umenie.

slovakia

left justify in out

Jedenásty ročník festivalu odštartoval v hlavnom meste. V  Ateliéri Babylon vystúpili umelci ako Valihora Poject, Aron Hodek & Friends či Chris Dave & Drumhedz. "Myšlienka nášho festivalu je prinášať tú najlepšiu muziku na svete, aby sa ľudia cítili najlepšie na svete," vyjadril sa organizátor akcie Martin Valihora.

 

img

 

Okrem špičkových svetových skupín na festivale vystúpil aj Slovák Aron Hodek, pravdepodobne najslávnejší svetový basgitarista. Napriek tomu, že Aron má menej ako desať rokov, získal si srdcia viac ako 200 000 followerov na Instagrame a jeho virtuozitu a talent už osobne ocenili také veličiny ako Quincy Jones alebo Timbaland.

 

img

 

Lídrom skupiny Chris Dave & Drumhedz je Chris Dave, ktorý je hviezdou producentského, bubeníckeho, soul, RnB a hiphopového sveta. "Je to bubeník, ktorý si vytvoril tak špecifický zvuk a tak špecifický spôsob hry, že sa ho snaží ukradnúť do svojho projektu každý..."

 

img

 

"Pre Bratislavu sme si pripravili unikátnu hudbu, vášeň, oheň, zábavu, štýl..." vyjadril sa spevák Aaron Camper, člen skupiny. Podľa organizátora je tento festival zaujímavý aj pre širšiu verejnosť, nie len pre milovníkov jazzu. Viac o festivale, ale aj o účinkujúcich sa dozviete v našej reportáži.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona