FOTO: Harry a Meghan uverejnili milú fotku svojho syna

NETKY.SK • 13 Máj 2019, 07:50 • 2 min
FOTO: Harry a Meghan uverejnili milú fotku svojho syna

LONDÝN - Britský princ Harry a jeho manželka Meghan sa rozhodli pre originálne prianie všetkým matkám na svete, ktoré mali včera svoj medzinárodný deň.

slovakia

left justify in out

Na svojom instagramovom účte uverejnili fotografiu nožičiek ich novonarodeného syna Archieho, ku ktorej napísali prianie pre matky na celom svete. Meghan ako matka oslavovala tento deň včera prvýkrát.

 

Na fotografii drží vojvodkyňa zo Sussexu nožičky svojho syna, pričom sa v príspevku píše: "Dnes vzdávame poctu všetkým matkám - minulým, súčasným, budúcim aj tým, o ktoré sme prišli, ale nikdy na nich nezabudneme. Oslavujeme každú z vás." Prianie okrem toho obsahuje aj verše od americkej poetky Nayyirah Waheedovej z jej básne Krajiny: "Moja matka bola mojou prvou krajinou; prvým miestom, kde som žil."

 

Deň matiek sa neoslavuje po celom svete v ten istý deň. Vo veľkej Británii si ho pripomínajú 31. marca, no USA, Kanade, Austrálii, na Novom Zélande, v Juhoafrickej republike, Keni, Japonsku a niekoľkých európskych krajinách sme ho oslavovali práve včera. A nakoľko je Meghan Američanka, matky si uctila práve včera.

 

Archie Harrison Mountbatten-Windsor sa narodil skoro rámo 6. mája ako prvý syn vojvodkyne Meghan a princa Harryho. O dva dni neskôr ho kráľovský pár predstavil svetu, kedy aj zverejnili jeho meno. Archie je ôsmym pravnúčaťom britskej kráľovnej Alžbety II.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies