Douglas Costa na hosťovanie do Juventusu Turín z Bayernu Mníchov

NETKY.SK • 23 Júl 2017, 13:41 • 2 min
Douglas Costa na hosťovanie do Juventusu Turín z Bayernu Mníchov

TURÍN - Finalista ostatného ročníka futbalovej Ligy majstrov Juventus Turín bude môcť rátať so službami Brazílčana Douglasa Costu.

slovakia

left justify in out

Dvadaťšesťročný krídelník sa v Turíne ocitol na hosťovaní z Bayernu Mníchov, súčasťou dohody je aj opcia na riadny prestup po skončení nastávajúcej sezóny. Taliansky majster zverejnil, že za hosťovanie Costu zaplatil 6 miliónov eur. Na základe toho si Juventus môže zaistiť "akvizíciu v hodnote 40 miliónov eur, ktorú splatí vo dvoch finančných rokoch."

Costa predtým v roku 2015 prestúpil do Bayernu z ukrajinského Šachtaru Doneck za 30 miliónov eur. V drese Bavorov sa v 77 zápasoch strelecky presadil 14-krát a ďalších 27 gólov pripravil. S Bayernom získal dva bundesligové tituly aj jeden Nemecký pohár. V brazílskej reprezentácii sa zatiaľ presadil 21-krát.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies