Dortmund stratil zraneného Mchitarjana približne na jeden mesiac

NETKY.SK • 21 September 2014, 14:33 • 2 min
Dortmund stratil zraneného Mchitarjana približne na jeden mesiac

DORTMUND - Nemecký futbalový klub Borussia Dortmund stratil na približne jeden mesiac zraneného stredopoliara Henricha Mchitarjana, informovala v nedeľu agentúra DPA. Arménsky reprezentant utrpel zranenie v ligovom súboji s Mainzom, ktorý Borussia prehrala 0:2.

slovakia

left justify in out

Hráč sa nešťastne zranil v poslednej minúte súboja v Mainzi. Podľa klubových lekárov sa vráti až koncom októbra. Je už šiestym stredopoliarom Dortmundu, ktorého momentálne trápia zranenia, problémy majú aj Marco Reus, Oliver Kirch, Nuri Sahin, Jakub Blaszczykowski a Ilkay Gündogan.
     

Nemecký vicemajster má mimoriadne nabitý kalendár. V Lige majstrov 2014/2015 hrá s Anderlechtom Brusel aj Galatasaray Istanbul, v lige ho čaká rival Schalke 04. Mchitarjan by ale mohol stihnúť súboj s majstrovským Bayernom Mníchov 1. novembra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies