Na cestách v Bratislave a okolí sa tvoria sa kolóny

NETKY.SK • 16 Máj 2019, 10:52 • 2 min
Na cestách v Bratislave a okolí sa tvoria sa kolóny

BRATISLAVA – So zdržaním desať až 20 minút musia vo štvrtok ráno vodiči počítať na bratislavských cestách a vstupoch do hlavného mesta.

slovakia

left justify in out

Na viacerých úsekoch sa tvoria kolóny. Informujú o tom Zelená vlna RTVS a Stella centrum. Zelená vlna hlási nehody na Bajkalskej ulici pri obchodnom dome pod Prístavným mostom v smere z mesta a na Karloveskej ulici v smere do mesta. Na D2 za Stupavou smerom do Bratislavy si vodiči počkajú 15 minút.

 

img

 

Stella centrum informuje o kolónach na D1 pred vjazdom do Bratislavy, pred Prístavným mostom, kde sa vodiči zdržia 20 minút, v Čiernej Vode a Vajnoroch desať minút.

 

V Dunajskej Lužnej zdržanie predstavuje 20 minút, v Moste pri Bratislave a Ivanke pri Dunaji 15 minút. V Bratislave na Račianskej ulici sa vodiči zdržia desať minút, na Hradskej 15, na Ulici svornosti a na Popradskej sa v smere do mesta do 20 minút.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies