Dopravný kolaps v Bratislave: Na moste Lafranconi sa stali nehody v oboch smeroch, zavreli aj tunel Sitina

NETKY.SK • 19 Február 2016, 10:22 • 2 min
Dopravný kolaps v Bratislave: Na moste Lafranconi sa stali nehody v oboch smeroch, zavreli aj tunel Sitina

BRATISLAVA - Vodiči v hlavnom meste by mali podľa policajtov počítať s dopravným obmedzením. Na moste Lafranconi došlo dnes ráno k dopravnej nehode, jej následky už odstraňujú.

slovakia

left justify in out

Premávka po bratislavskom moste Lafranconi je už obnovená. Na svojom webe o tom informuje Dopravný podnik Bratislava (DPB).

 

Policajti preto dopravu kvôli  nehode odkláňali. "Premávka bola odkláňaná dopravnými policajtmi od Harmincovej ulice v smere na Patrónku, taktiež bol neprejazdný výjazd z Botanickej ulice na most Lafranconi a premávka je presmerovaná v smere na Nábrežie armádneho generála Ludvíka Svobodu," informoval TASR bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. V oblasti Patrónky v smere do centra môžu meškať linky MHD.

 

Záchranári museli pre nehodu previezť jednu osobu so zranením hlavy do Univerzitnej nemocnice Bratislava, uviedol pre TASR Jozef Minár z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby.

 

Počítajte tam však s rozsiahlymi kolónami už od tunela Sitina, ten je z dôvodu kolón priebežne uzatváraný, na obchádzku cez Patrónku navedie vodičov polícia. 

 

Podľa našich informácií sa dopravná nehoda stala aj v opačnom smere z Petržalky, presne oproti prvej nehode. Zraziť sa malo viacero vozidiel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies