Dokumentácie a dozor pre úsek R2 zabezpečí Dopravoprojekt

NETKY.SK • 11 August 2014, 13:04 • 2 min
Dokumentácie a dozor pre úsek R2 zabezpečí Dopravoprojekt

BRATISLAVA - Vypracovanie dokumentácie na stavebné povolenie a dokumentácie na ponuku, ako aj výkon autorského dozoru pre stavbu rýchlostnej cesty R2 Mníchova Lehota - Ruskovce zabezpečí spoločnosť Dopravoprojekt, a.s.

slovakia

left justify in out

Národná diaľničná spoločnosť za poskytovanie týchto služieb podľa zmluvnej ceny zaplatí 2,39 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty, čo je 53,8 % z prvotnej predpokladanej ceny 4,1 mil. eur. Ako oznámila NDS, vo verejnej súťaži prijala štyri ponuky, pričom predpokladaný podiel subdodávok pri realizácii zmluvy je 42,06 %.

 

NDS vyhlásila tender v apríli tohto roka s tým, že dokumentácia na stavebné povolenie by mala byť hotová do ôsmich mesiacov od účinnosti zmluvy a dokumentácia na ponuku do troch mesiacov od výzvy objednávateľa. Autorský dozor by mal mať rozsah 2 500 hodín od odovzdania staveniska do ukončenia stavby úseku R2 Mníchova Lehota - Ruskovce. 

 

Výstavba R2 Mníchova Lehota - Ruskovce v dĺžke 15,5 kilometra (km) by podľa predbežných plánov NDS mala trvať v rokoch 2016 až 2019. Pripravovaný úsek, ktorý bude v okresoch Trenčín a Bánovce nad Bebravou, je v súčasnosti v procese stavebného konania. Súčasťou úseku bude križovatka Mníchova Lehota a v pláne je výstavba 31 mostov. Územné rozhodnutie stavby je právoplatné od februára 2011. Úsek Mníchova Lehota - Ruskovce nadviaže na pripravovanú stavbu R2 križovatka Chocholná na D1 - Mníchova Lehota (8,7 km) a na úsek vo výstavbe Ruskovce - Pravotice (9,6 km).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies